Servicii

Esti aici >> Acasa >> Albire Dinti

Sistemului Profesional de albire de la BEYOND™

Inainte de orice, Sistemul BEYOND™ inseamna calitate. Este imbinarea perfecta intre timp redus, rezultate maxime si siguranta totala. Nicaieri in lume nu veti gasi un sistem mai bine pus la punct si mai eficient decat Sistemul BEYOND™ .

In ziua de astazi, nimeni nu dispune de timp si rabdare suficienta  - toata lumea isi doreste rezultatele cele mai bune, intr-un timp cat mai scurt, la un cost cat mai corect. Astfel, profesionistii dentari sunt obligati de circumstante si de nevoia de a ramane performant in a se indrepta catre calitate si viteza. Importanta succesului fiecarei lucrari stomatologice este esentiala pentru a fi si a ramane cel mai apreciat.

Atunci cand rasfoiti o revista din domeniul stomatologic, cand navigati pe Internet sau cand pur si simplu cautati o solutie pentru tratamentul de estetica dentara perfecta, opriti-va asupra Sistemului Profesional de albire de la BEYOND™ - tot ceea ce ati cautat vreodata pentru confort, siguranta, viteza si rezultate absolute vine acum de la un singur producator. Uitati stress-ul, alergatura si telefoanele date la diversi vanzatori in cautarea celei mai bune solutii de cosmetica dentara. Tratamentul de albire BEYOND™ va aduce astazi satisfactia garantata in numai 30 de minute.

Orice pacient va aprecia Sistemul BEYOND, odata vazand cum functioneaza. Fara gutiere, fara saptamani de stress, fara probleme post-tratament. Acceleratorul de albire BEYOND™ - puternicul nostru produs premium - in combinatie cu gelurile BEYOND™ de generatie noua care protejeaza pacientul de sensibilitate, dau cele mai bune rezultate de pe piata. Pana la 12 nuante (pe cheia VITA) obtinute in numai 30 de minute de tratament in cabinet! DA, ati citit bine: un tratament complet de albire marca BEYOND™ inseamna doar 30 de minute din timpul dvs. Totul intr-o singura zi, fiind 3 sedinte consecutive a cate 10 minute.

Siguranta absoluta pentru dumneavoastra!

Temerile unor pacienti cuprind intrebari precum "Va fi smaltul afectat?", "Voi mai putea consuma rece/cald/colorat?" sau chiar "Se vor innegri dintii dupa cateva luni?" Din vasta noastra experienta, aceste temeri sunt absolut nefondate.
In urma Tratamentul de albire BEYOND™, doar un procent deosebit de mic al pacientilor va experimenta sensibilitate dentara; dar avem o solutie eficienta pentru dansii: kiturile noastre profesionale vin cu fluor inclus. In urma fluorizarii, vor fi multumiti si pacientii cu dinti mai sensibili.

Ca o regula de baza, 24 de ore dupa albirea cu Sistemul Profesional de albire BEYOND™, pacientilor li se recomanda sa respecte cu strictete cateva reguli de baza: sa evite produsele bazate pe tutun si cafea, produsele prea rece si prea calde, bauturile acidulate si mancarurile colorate. Asta deoarece gelul nostru special lucreaza in continuare pentru albirea dintilor.

Cine isi poate albi dintii in cabinet?

Aproape toata lumea are posibilitatea sa isi albeasca dintii cu Tratamentul profesional Beyond™. Exceptie fac femeile gravide, copiii sub 16 ani, a caror dantura este inca in dezvoltare si persoanele care sufera de probleme cu gingiile sau au fisuri dentale. Acestora din urma le recomandam sa isi trateze inainte de albirea dintilor aceste probleme, ulterior putand beneficia de acest procedeu medical simplu, rapid si eficient.